نشريه مهندسی برق و مهندسی کامپيوتر ايران از کليه متخصصان برق و کامپيوتر كشور دعوت به عمل میآورد تا مقالات پژوهشی و تخصصی خود را جهت انتشار به اين نشريه ارسال دارند. اين نشريه پذيرای مقالاتی است که حاصل پژوهشهای اصيل و نشر نتايج تازه تحقيق در هر يک از حوزههاي تخصصی مهندسی برق و کامپيوتر بوده و قبلاً در هيچ نشريه ديگری انتشار نيافته و يا براي داوري به ساير نشريات اعم از نشريات داخلي يا خارجي ارسال نشده باشد. چنانچه محتواي مقالات به صورت خلاصه در گردهمائيهاي علمي مطرح شده باشد و اين موضوع در هنگام ارسال مقاله به اطلاع سردبير نشريه رسانده شود هيچ مانعی برای انتشار آن در صورت پذيرش مقاله وجود نخواهد داشت.
مقالات ارسالي به نشريه بايد ارائه دهنده مطالب جديد و نو باشند، مطالب جديد میتوانند حاوي نتايج، روشها، بينشها، مفاهيم، کاربردها و يا ترکيبی از موارد ذکر شده باشد. همچنين مقالات میتوانند متضمن درک جديدی از تحقيقات گذشته باشند. علاوه بر موارد ياد شده اين نشريه از مقالات تحليلی و توصيفی نيز استقبال مینمايد. در هر حال صرفاً مقالاتی در اين نشريه انتشار میيابند كه برای خوانندگان متخصص نشريه مفيد تشخيص داده شوند.
مؤلفان بايد به اين نكته مهم توجه داشته باشند که اگر مقالهای جهت انتشار به اين نشريه ارسال گرديد، فرستادن آن به نشريات ديگر جايز نيست مگر آن كه مقاله در اين نشريه صلاحيت انتشار را احراز نکند.
مقالات ارسالي به نشريه بايد از لحاظ مفهومی جامع و کامل باشند و بتوانند اطلاعات کافی را به خوانندگان عرضه نمايند. متن مقاله بايد ساده و روان نگارش شود و مطالبی که ارتباط زيادي به موضوع اصلی ندارد بهتر است که در قسمت ضمائم آورده شود.
مقالات ارسالی بايد حاوی قسمتی به نام چکيده مطالب باشند. اين قسمت در برگيرنده اطلاعات کافی و مفيد از کل مقاله است. تعداد کلمات اين قسمت نبايد از 200 کلمه تجاوز کند. بعد از چکيده مطالب بايد فهرستي از کلمات و عبارات کليدی و راهنما تحت عنوان کليد واژه آورده شود، اين کلمات (5 تا 10 کلمه) بايد نسبتاً مستقل بوده و در ارتباط با موضوع اصلی مقاله باشند.
مراجع، معادلات و شکلها بايد به ترتيبی که در متن آمدهاند، شمارهگذاري شوند. نحوه ارجاع به مراجع در داخل متن و بخش مراجع مطابق با استاندارد IEEE است. هيچ محدوديتی برای قالب نسخه الکترونيکی مقاله ارسالی جهت داوري به نشريه از نظر شكل صفحهبندي در نظر گرفته نشده است. مقالات ارسالي در هر يک از قالبهای نرم افزاری Microsoft Word و PDF قابل قبول هستند.
پس از نگارش و قالببندی مقاله بر اساس موارد ذکر شده، مؤلف بايد نسخه الکترونيکی مقاله خود را در سامانه الكترونيكي نشريه مهندسی برق و مهندسی کامپيوتر ايران بارگذاري کند.
همچنين مؤلفان لازم است که جدا از بارگذاري نسخه الکترونيکی مقاله، برگههای تكميل شده اقرارنامه حق انتقال نشر و اقرارنامه افشاء تعارض منافع را تكميل و در سامانه بارگذاري کنند. ارسال اين مدرك اين اطمينان را حاصل میکند که متن رسيده از نظر رعیات حقوق دیگران و قانون حق نشر (Copyright) هيچ مشکلی ندارد و در هنگام بررسی در اين نشريه به نشريات ديگر فرستاده نشده است.
مؤلف رابط هر مقاله بايد در زمان ارسال مقاله شمارههاي تلفن و دورنگار، نشاني پستی محل كار يا سكونت و نشاني پست الکترونيکی خود و همکاران را جهت تماس به نشريه اعلام نمايد. این اطلاعات برای برقراری تماس با مؤلفان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
انتشار مقالات تا 6 صفحه (در قالب صفحهبندي نهائي نشريه) رايگان است، بابت صفحههای اضافی هر صفحه 800,000 ريال دريافت خواهد شد که به کارت بانکی شماره 6104338650272103 یا حساب جاری الکترونيکي ملت (جام) شماره 13450810-37 بانک ملت شعبه دانشگاه علم و صنعت با شماره شبا IR710120000000001345081037 به نام پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی (نشريه مهندسی برق و مهندسی كامپيوتر ايران) واریز می گردد. با توجه به انتقال حقوق انتشار مقالات پذيرفته شده به نشريه، نسخه الکترونیکی مقاله به صورت دسترسي باز در اختيار عموم قرار می گيرد.
مقالات ارسالي به دفتر نشريه براي داوران متخصص جهت بررسي و اعلام نظر فرستاده میشود. ارتباط هيأت تحريريه با مؤلفان و داوران از طريق پست الكترونيكی میباشد.
مديريت نشريه مصمم است که حقوق ناشي از قانون حق نشر را برای خود محفوظ بدارد و تسهيلاتی را برای دسترسي و استفاده مجدد از اين مطالب فراهم کند. رعايت اين موضوع به مصلحت نشريه و مؤلفان مقالات است. بنابراين مؤلفان بايد اقرارنامه حق انتقال نشر را در هنگام فرستادن مقاله تکمیل و امضاء نمايند. اين برگه به مؤلفان حقوق کامل برای استفاده مجدد از موضوعات، برای اهداف علمي را میدهد.
همچنین مولفان باید به لحاظ رعایت حقوق نشریه و اشخاص ثالث، اقرارنامه افشاء تعارض منافع را در هنگام فرستادن مقاله تکمیل و امضاء نمايند.